Hosting Gratis 2019 – Cea mai buna gazduire gratuita

Gazduirea gratuita, hosting gratis, host gratis si asa mai departe este una dintre cele mai cautate optiuni pentru cei ce vor sa lanseze un proiect dar vor sa salveze niste bani in loc sa plateasca gazduirea, mai bine sa inceapa pe una gratis si apoi dupa ce totul este pe picioare sa treaca pe ceva platit. Sa fim seriosi, de la inceput va voi spune ca cu un plan gratuit de gazduire nu este totul roz, aveti mai multe restrictii, iar din multele firme pe care le-am testat cu adevarat gratuite nu au fost multe, dintre firmele testate unele chiar implementau reclame sau link-uri ascunse. Sigur nu doriti asa ceva.

Tuturor ne plac lucrurile gratuite. Tacouri gratuite, bere gratuită sau chiar un tricou gratuit pe care știm că nu-l vom purta niciodată. Când oamenii aud cuvântul „gratuit”, se intereseaza de acel lucru, totusi daca suntem atenti aproape totlul vine cu un scop.

Cel mai bun hosting

De ce ar trebuii sa folosim hosting gratis?

Deși există, cu siguranță, momente în care ar trebui să utilizați planuri de găzduire plătite, uneori doriți doar să lansati foarte repede cel mai recent proiect, mai ales daca stim ca nu este unul sigur – fără costuri pentru dvs.

Dacă vi se pare situația dvs., aveți noroc. Mai jos, aruncăm o privire aprofundată asupra modului de a economisi bani cu primele gazde gratuite de pe piață.

Mai jos am sa va prezint 3 dintre serviciile recomandate de mine pentru a le folosi pentru hosting gratis\ gazduire gratuita, aceste servicii nu au un uptime foarte bun, totul este restrans, nu trebuie sa aveti pretentia la un IP dedicat, totusi este foarte de apreciat ca aceste servicii exista pentru ca ne putem lansa, sau putem face anumite teste.

Recomand sa folositi un web hosting platit si bun daca aveti un proiect serios, de multe ori faptul ca folositi un web hosting gratuit nu va salva bugetul afacerii dumneavoastra online. Gazduirea gratuita fiind periculoasa pentru sanatatea site-ului dumneavoastra.

Top 3 Hosting Gratis \ Gazduire Gratuita

000WebHost
Găzduire site web cu PHP, MySQL, cPanel & fără reclame la zero cost!

Am folosit 000webhost, si l-am testat pentru anumite proiecte si mi se pare cea mai buna varianta posibila la momentul actual, sper sa il folositi cu placere pana ce site-ul dumneavoastra va fi demn de o  gazduire platita.

Infinityfree
InfinityFree este găzduirea site-ului web cu spațiu de disc nelimitat și lățime de bandă nelimitată.

Dupa parearea mea, aceste doua web hosturi gratuite le puteti folosi fara nici o problema, restul ar fi apa de ploaie, nu stii cand se inchid, nu stii nimic despre ele. Infinityfree reuseste sa ne ofere resursele de care avem nevoie pentru a porni cu afacerea dar dupa un timp vom da nas in nas cu realitatea si va trebuii sa platim pentru un serviciu de web hosting mai bun.

x10Hosting
"Începeți acum cu contul dvs. gratuit de găzduire web. Este super-ușor și întotdeauna GRATUIT!"

x10Hosting este gratis din simplul fapt ca ofera si servicii premium si prin faptul ca ofera si un pachet gratuit, isi face reclama, este o strategie buna si de inteles. Am testat acest serviciu si sper sa va placa si voua si sa nu aveti probleme cu acestia.

Stiu ca acest ghid a fost scurt, si nu am oferit foarte multe informatii cu privire la hosturile prezentate, insa un lucru este clar, in momentul de fata acestea sunt gratis si va pot ajuta sa va lansati o firma, sa faceti anumite teste si asa mai departe. Recomand gazduire gratuita sa nu le folositi decat daca aveti traffic mic pe site si nu tineti neaparat la un uptime foarte bun.

HostingBun