Cel mai bun host WordPress 2019 | Cea mai buna gazduire WordPress

Gazduire WordPress, Adesea trecut cu vederea, găzduirea web (host wordpress) este una dintre componentele cheie ale fiecărui site web de succes. Alegerea celor mai bune WordPress hosting pentru nevoile dvs. vă poate îmbunătăți SEO și crește vânzările. Există diferite tipuri, diferite opțiuni de găzduire WordPress, cum ar fi găzduirea WordPress gratuită, shared, VPS, dedicată și dedicata. În acest ghid, vă vom ajuta să alegeți cel mai bung hosting WordPress pentru site-ul dvs. web.

HostingBun este cea mai mare comunitate de web hosting din Romania care primește mii de afișări de pagini pe lună. După ce am ajutat foarte multi utilizatori și cu ani de experiență cu companii de hosting WordPress, știm importanța alegerii celei mai bune companii de găzduire WordPress.

Scopul nostru cu acest ghid este să împărtășim experiența noastră de peste 5 ani și informații despre lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți o companie de găzduire pentru afacerea dvs.

Cel mai bun hosting

Pentru a vă ajuta să luați decizia corectă, am făcut și o comparație cot la cot a companiilor de hosting WordPress de top (din Romania), inclusiv teste de viteză, teste uptime și test de fiabilitate (derulați pentru a vedea recomandarile noastre).

Dacă te grăbești, atunci poți vedea pur și simplu tabelul de mai jos, cu lista noastră de cele mai bune companii de hosting WordPress, aleasă manual. Aceste companii sunt în mod constant principalele companii de găzduire WordPress din industrie atunci când vine vorba de calitate și servicii.

Mai jos aveti 5 recomandari de host Wordpres

MxHost
O firma foarte profesionala cu servicii bune si atractive. O recomand atat pentru site-uri mici cat si pentru site-uri mari

MxHost este prima varianta la care ma gandesc cand vine vorba de gazduire wordpress, acest lucru pentru ca au cele mai bune pachete pentru aceasta platforma cu foarte multe facilitati. Cel mai slab pachet include: posibilitatea de a avea pana in 10.000 de vizite/luna, Spatiu SSD: 30 GB, Trafic necontorizat 100Mbs, 1 domeniu permis, 1 IP dedicat, 1 CPU alocat, 1 GB RAM, 1 Certificat SSL, WordPress Toolkit Plesk Exclusiv, SEO Toolkit.

De asemenea pe langa toate acestea pretul este bune iar suportul tehnic te va ajuta sa rezolvi orice problema.

NameBox
Acesta este cotat ca una dintre cele mai bune servicii de webhosting din Romania, conform utilizatorilor si parerilor oferite de clienti

Foarte apreciat in Romania cu un feedback foarte bun, NameBox are si el pachete de host WordPress special conceputa pentru clientii ce ofera pentru aceasta platforma. Firma care este din Cluj te va ajuta in rezolvarea problemelor tehnice si iti va oferi asistenta premium atunci cand vei achizitiona orice pachet de web hosting.

Cel mai slab pachet de WordPress Hosting, include: Găzduire Shared cu stocare SSD, certificat SSL, domeniu .ro anual si suport WordPress inclus, 16 GB stocare SSD, Domeniu .ro GRATUIT (la plata pe un an), Gazduiesti un singur domeniu, Trafic Necontorizat, Casute email nelimitate, Fara IP dedicat / PTR record, Acces cPanel, Backup R1Soft + JetBackup, Protectie DDoS 20 GB

Simplenet
Găzduire web creată de experți WordPress pentru afaceri online mici și mijlocii care au nevoie de o fundație solidă pe care să crească.

Pana in anul acesta nu am testat serviciul de gazduire wordpress care este si dedicat pentru aceasta platforma, de la Simplenet, ofera preturi si servicii de inalta calitate cu un uptime foarte bun, gazduirea lor este foarte bine optimizata pentru populara platforma de website wordpress.

Cel mai ieftin pachet de host WordPress de la Simplenet include: 5 GB SSD, CPU: 3 Ghz, RAM: 2 GB, 2 Domenii găzduite, Trafic necontorizat, Adrese mail necontorizate.

Hostico
Testat si recomandat ca fiind una dintre cele mai bune solutii de webhosting din Romania
hosting wordpress

hosting wordpress

Hostico se numara printre recomandarile mele cele mai bune din Romania, acestia nu au pachete de gazduire wordpress, insa au pachete gandite pentru fiecare platforma, printre care se numara si WordPress, daca gazduiti la acestia un site WordPress nu ar trebuii sa aveti probleme, serviciul tehnic va va ajuta daca aveti o problema legata de hosting, iar pe partea tehnica daca tine de ei o problema veti primi ajutorul necesar.

Cel mai ieftin pachet de hosting include: Spaţiu Alocat – 5GB SSD, Domenii Găzduite – 2, IP dedicat – IPv6, Domeniu Gratuit (la plata pe un an), BackUp Gratuit, SSL Gratuit, Asistenţă 24/7.

HostVision
Hosting Web SSD performant | Gazduire web SSD de la 1.75 euro pe luna in Romania si Germania | Garantie de retur 30 de zile pentru serviciile de hosting

La fel ca si la Hostico, HostVision nu include pachete speciale pentru gazduirea WordPress, insa veti avea parte de o gazduire WordPress foarte bine pusa la punct de pachetele disponibile pe site.

La cel mai ieftin pachet, pentru inceput aveti avea:

gazduire wordpress

gazduire wordpress

  • Spatiu hosting4 GB
  • Trafic lunar (Bandwidth)nelimitat
  • Domenii gazduibile in plus2
  • Baze de date MySQL3
  • Memorie RAM Alocata1.5 GB
  • CPU alocat1.2 CPU

Ce cerinte are WordPress pentru un web hosting pentru a rula in toata regula

host wordpress

host wordpress

Vei fi surprins să afli că WordPress este un script foarte ușor și este compatibil cu aproape toate companiile bune de găzduire web. Cerințele simple pe care WordPress le prezintă sunt:

  • Versiunea PHP 7 sau mai mare
  • Versiunea MySQL 5.6 sau mai mare

Datorită popularității WordPress, toate cele mai bune companii de găzduire web vin cu opțiuni de instalare ușoare cu 1 clic pentru WordPress. Toate companiile de găzduire WordPress pe care le-am enumerat în acest ghid oferă suport complet pentru rularea unui site WordPress.

HostingBun